Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Archívum
Keresztény Magyarország Portál - Archívum - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Diána napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

Medjugorje-i látnokok
Topor Márta:  A kolostor kertje
Archív hírek
2008-09-30 Forrás: Magyar Nemzet Online
Budapest sem képes a kellő határozottsággal kiállni a szlovákiai magyarok mellett, holott a magyar külügynek minden követ meg kell mozgatnia, hogy ne fokozódjon tovább a feszültség – írta keddi számában az erdélyi Krónika.
2008-09-30 Forrás: Hírszerző
A KSH adatai szerint június-augusztusban 7,5 százalékos volt a munkanélküliség aránya, a foglalkoztatottak száma 3,914 millió volt, míg az állást keresőké 317 ezer. Továbbra is az egyik legalacsonyabb foglalkozási rátával rendelkezünk az Európai Unióban, különösen a fiatalok körében magas az elhelyezkedni nem tudók aránya.
2008-09-30 Forrás: Magyar Nemzet Online
Jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett magántitok jogosulatlan megsértése miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség az adatgyűjtési ügyben Tóth Jánosnak, az UD Zrt. résztulajdonosának feljelentése alapján – tájékoztatott Futó Barnabás jogi képviselő kedden. A nyomozást ismeretlen tettes ellen indították – mondta.
2008-09-30 Forrás: Hírszerző
Nemcsak Hagyó Miklós, de Demszky Gábor bizalmasát is eltávolította a BKV éléről Kocsis István. A cég nemrég kinevezett vezérigazgatója lecserélte a 4-es metrót építtető DBR vezetőjét is. A vezérigazgatói posztért is induló riválisát, Balogh Zsoltot viszont általános helyettesének, a vállalat második emberének tette meg.
2008-09-30 Forrás: Magyar Nemzet Online
A kibontakozó pénzügyi krízis elért egy olyan európai társaságot is, amelynek magyar érdekeltsége is van. Washingtonban válságtanácskozást hívott össze az elnök, míg a tőzsdék zuhanással reagálnak a válságra. Az Európai Bizottság felhívást intézett az Egyesült Államokhoz, hogy vállaljon felelősséget a világméretű pénzügyi krízis miatt.
2008-09-30 Forrás: Magyar Kurír
A közgyűlés szeptember 30-án este ünnepélyes szentmisével kezdődik az esztergomi bazilikában. Az október 3-ig tartó ülés témáit nemzetközi sajtótájékoztató keretében ismertette Erdő Péter bíboros, a CCEE elnöke és Janka Ferenc főtitkár-helyettes.
2008-09-30 Forrás: Virtuális Plébánia Portál
A fiatalok világszerte sokkal nagyobb számban vallják magukat hívőnek, mint gondolnánk. Nagy különbség van azonban a különböző földrészeken élők, és a különböző vallásokhoz tartozók válaszai között – derül ki a német Bertelsmann Alapítvány által készített felmérésből.
2008-09-30 Forrás: Magyar Kurír
Szeptember 27-től október 4-ig tart Kréta szigetén a katolikus és ortodox egyházak közötti teológiai párbeszédre létrehozott nemzetközi vegyesbizottság koordinációs bizottságának ülése.
2008-09-27 Forrás: Magyar Nemzet Online
Másolják a mágnescsíkot, kicsalják a PIN kódot az ügyféltől
2008-09-26 Forrás: Hirporta
A Katolikus Egyházban szeptember utolsó vasárnapja sajátos ünnep, a Szentírás vasárnapja.
További archív hírek:
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép