Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Keresztény Magyarország Portál - Fórum - KÖSZI Életfonal életvezetési tábor 7-12. osztályosoknak - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek Sámuel, Hajna napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

Szent István Bazilika kupolája
XI. Leó
Fórum

Oldalak: [1]
1. hozzászólás
Létrehozva: 2018-02-12 12:25
KÖSZI
Hozzászólások: 8
12. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
7–12. osztályosok számára, Piliscsaba, 2018. április 12-15.

A mottónk idén:
Ép testben ép lélek

…Sokszor hallottad már, nemigaz? Milyen könnyű azt, mondani, viszont élő példát alig látunk rá magunk körül. Gyere el, ha sokszor elérhetetlennek tűnik a belső harmónia! Gyere el, mert könnyű elveszni a megtévesztő külsőségek közt! Gyere el, mert több vagy annál, mint gondolnád!

Az idei KÖSZI Életfonal életvezetési táborban újra felszabadulhatsz, kiteljesedhetsz, elmélyülhetsz, felfrissülhetsz, megmozdulhatsz és megszerethetsz. Legfőképpen pedig felengedhetsz, és otthon érezheted magad egy nagyszerű közösségben - éjszakai túrán, bulin, tréningen, beszélgetésben, focin, aerobicon vagy közös játékban.
Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net
Információ: Szeredi Anna, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 70 244 4921, E-mail: koszi@koszi.netA táborról és rólunk:

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Korosztály: 7-12. osztályosok (2017/2018-as tanévben)
Időpont: Piliscsaba, 2018. április 12-15.
Csatlakozz az eseményhez: https://www.facebook.com/events/1785069108181989/
Tudj meg többet a táborról: http://koszi.net/koszi-eletfonal-eletvezetesi-tabor/

Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép