Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Fórum - Csodás gyógyulások
Keresztény Magyarország Portál - Fórum - Csodás gyógyulások - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Diána napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

Nagysimony Evangélikus templom
Paolo Caliari: Éva teremtése
Fórum

Oldalak: [1]
2. hozzászólás
Létrehozva: 2010-06-11 23:12
Judit
Hozzászólások: 614
Kedves Judit, Kedves Napsugár!

Annak idején, amikor olvastam az ajánlatodat, továbbítottam fiaméknak. Ők akkor nem néztek utána, mert kisunokám az agydaganat műtét utáni terápia mellett más készítményeket szedett. Volt azonban egy őssejt transzplantáció, ami után az orvosok semmi addig szedett készítményt nem javasoltak, viszont egy anyuka használta a Professzor úr készítményét, s ajánlotta a menyemnek. Erre a kezelőorvos rábólintott, hogy szedheti. A társ-anyuka kapcsolata révén jutottak hozzá. Most böngésztem a cikkek között, s ismét rátaláltam erre, s teljesen ledöbbentem. Erre szokták mondani, hogy NINCSENEK VÉLETLENEK! A szálak összefutnak, mert FENTRŐL kapjuk az iránymutatást.

Kívánom, hogy segíts továbbra is az embereknek, hogy rátaláljanak az Úr szándékára!

Sok szeretettel: Judit
1. hozzászólás
Létrehozva: 2010-03-19 08:13
Berkes Judit (Napsugár)
Hozzászólások: 2
Kedves Mindnyájan,

Mondhatnám, hogy véletlenül tévedtem erre a lapra, de hiszem, hogy nincsenek véletlenek, mert az Úr oda küld minket, ahol szükség van a segítségünkre.

Fél éve megismerhettem egy magyar professzort, Prof. Dr. Bertha Andrást, aki az egész életét a beteg emberek megsegítésére áldozta. Egy fantasztikus ember, aki maga is hívő lévén útmutatást kapott az Úrtól, hogy hogyan tehetné a legtöbbet az emberekért.

Kutatásai során, amik elsősorban a daganatterápiára irányultak, felfedezett olyan alkotóelemeit a természetnek, aminek a kinyerését világszerte szabadalommal védte.

Később egy teljesen új technológiával elkezdte gyártani a készítményeit, és mivel a technológia lehetővé teszi a közel maximális felszívódást, tapasztalta, hogy a rákon kívül még egy sor súlyos betegségre hatással vannak a készítményei.

Ennek 12 éve, de a szabadalmi eljárások miatt csak most hozhatja majd nyilvánosságra az eredményeket.

A daganatosok körében számtalan, utolsó stádiumban, az orvosok által lemondott beteg köszönheti neki az életét, aki azóta is tünet és daganatmentes.

Mivel több területre is kiterjesztette a technológiát, emiatt a betegségek köre, amikre hatással lehet, azok is nőttek. Fantasztikus eredmények kísérik munkásságát.

Néhány alkalmazási terület:

*daganat
*szív- érrendszeri problémák (magas vérnyomás is)
*2-es típusú cukorbetegség (szerzett, vagy időskori)
*májbetegségek (Hepatitis A,B,C is)
*Alzheimer kór
*Lyme kór
*Chrom betegség

Folytathatnám a sort... Ha valamilyen betegség gyötör, amire nem tudnak az orvosok megoldást kínálni, csak a tüneteket csökkentik, kérlek keress meg, és eljuttatlak a Professzor úrhoz.

Isten azért szabja ránk ezeket a betegségeket, mert képesek vagyunk ennek a megoldására, és a feladatunk, hogy legyőzzük ezeket. Ebből is tanulnunk kell, hogy IGEN képesek vagyunk rá!!! Ehhez járul hozzá egy kis "földi" segítséggel ez a terápia.

Még annyit, hogy teljes mértékben a természetet hívta segítségül, és nem szintetikus "gyógyszerekkel" érte el az eredményeket, amik esettanulmánnyal alátámasztva, a 12 év hallgatás alatt arra vártak, hogy végre könyv formájában kiadhassa, és minél több embernek adhassa vissza az ÉLET elfelejtett szépségeit.

További információ és jelentkezés: berkesjuditgmail.com
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép