Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Fórum - Az idő közel van!
Keresztény Magyarország Portál - Fórum - Az idő közel van! - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Zsuzsanna napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

Lisieux-i Kis Szent Teréz ereklyéi
Csomagol
Fórum

Oldalak: [1]
5. hozzászólás
Létrehozva: 2016-11-30 13:54
Közös
Hozzászólások: 1
Konkrétan nem ide tartozik, de gondolom, h hívő katolikusok olvassák ezt a forumot.. Csak egy kérdés?!? Hogyan lehet az, h a katolikus egyház üldözi a lélekvándorlást, de hisz a feltámadásban., valamikor a föld lapos volt neki aztán kigömbölyödött.. , hogy higgy a természetfelettiben azt megtiltotta kivéve ha az egyházon keresztül jön. A ! Hajósi ! érseki kastélyon ami Kalocsához tartozik azon pedig egy Unikornis és egy Ikarus is van????
4. hozzászólás
Létrehozva: 2016-10-25 23:37
Enci
Hozzászólások: 3
https://hu.pinterest.com/renatagln/7-signs-the-end-of-times-cloud-sky-holy-angel-bloo/
3. hozzászólás
Létrehozva: 2016-10-25 23:34
Enci
Hozzászólások: 3
Mindég előálltak már időpontokkal az idők végét illetően, mi pedig nem is igen tudtuk, mit jelent -igazán nem világosítottak fel, nincs róla tanítás. Az állítólagos jelenéseket katolikus hittel nem összeegyztethetőnek bélyegezték sok esetben, ahogy pl. Pió atyát is kóklernak bélyegezték, és a Szent Officium kemény szankciókkal súlytotta.

Mi a helyzet ma?
A kérdéssel véletlenül találkoztam újra, és a világi és hitbeli tények összeegyeztehteőségeként merült fel. A sok szektás jellegű "új világot teremt ezer évig abban élhetünk boldogan" és "mi majd el leszünk ragadtatva, mert mi hiszüünk, a többiek meg majd itt szenvedni fognak, amíg mi élvezhetjük a mennyország békés oltalmát" gondolatai odáig hajtottak, hogy megkérdőjeleztem azt is, ami az írásokban áll. Hogy egyáltalán lesz ilyen korszak,, merthogy ahogy előadták, az nem vall Istenre.
Az utolsó ítélet lesz tehát egyedül, és a világ megszűnik létezni? Ezt nem tudom elhinni, hogy most megtörténhetne! DE az idilli földet sem "szektás" módra.

Azóta jobban becsülöm ezen keresztény testvéreinket, mert sok mindenre rávilágítanak, amit mi -bár eredetileg ránk volt bízva- mégis a szőnyeg alá söpörtünk!
Aztán egy furcsa igazságkeresési láz vett rajtam erőt, és bewleártottam magam mindenfélébe, hogy megleljem, mi is a helyzet. Nem értettem ezt az egészet, miért kell nekem most ezzel foglalkoznom, de úgy éreztem, Isten vezet. Hát tessék. ráakadtam az evilágban zajló, szemünk elől rejtett folyamatokra. AMikről tudtam, de nem tudtam elhinni. Hogyan lenne lehetséges, hogy az amerikai zsidók ölették le az európaiakat? Ennek nincs semmit értelme! Mioért pont azért ölték meg Kennedyt, amit pár nappal azelőtt mondott. Mit jelent a petro dollár, a hitelcsapda, miért bocsát ki az ENSZ olyan dokumentumokat, ami bibliai szóhasználattal egy világuralmi rendszer felépítését dolgozza ki, és megnevezi a most élő vezetőket, és a fő emberek azt nyilatkozzák, 2020-ig meg kell mindennek valósulnia! Mi a Jade, azaz zöld, helms, azaz sisak hadművelet jelentősége? mi ez az egész migráns válság, mik a mozgatói a világtörténelmi folyamatoknak -és mit mondanak erről az írások?!
Jó, az idők jeleire ne adjunk, merthát háború, földrengések, különleges jelenségek mindég is voltak, mitől lennének a maiak mások... Felmelegedés? Környzete/teremtés védelem?!
Mi ez a rengeteg "összeesküvés elmélet", kik a szabadkoemívesek, il-lumi nátusok, vagy a Build er-berg csoport? DEhiozsen a kat gimiben és az egyetemi előadásokon szó volt még a lugánói tanulmányról is, a luciferánus szabadkoemívességről, a zsidók szerepéről... de nem állt össze a kép! Nem láttam a fától az erdőt! Hitetlen voltam, és nem értettem, hát tovább mentem. Most elkezdett minden egybecsengeni. Minden értelmet, magyarázatot kapott, és gymást erősítik a tények, adatok! Tehát, fel kellett tennem a kérdést: el tudom-e hinni, hogy most, még az én életemben sor kerülhet minderre!
Mire is? KRisztus másoodik visszajövetelére! Huh... Ez mit is jelent? Hogyan is történik? Milyen az a hét év? Mikor kezdődhet?
Eddig azt hittem, az isteni gondviselés majd elegyengeti még az emberiség sorsát ppár száz ééévig, és nincs realitása napjainkban várni. Nem tudtam hova tenni a többit.
Hm... azóta rájöttem, hogy a felszíni jólét mögött kegyetlenebb cselekedeteket , nagyobb bűnök sorát hajtjuk végig, mint ekár a 2. vh-ban, vagy bármikor a történelemben! Ezt megérteni, felfogni is nehéz volt számomra! Gondoljunk csak bele: mintegy másfél milliárd ábortusz, ahol kicsitől nagy, megszüklletés előtt álló emberi életet áldoznak fel brutális kegyetlenséggel! Néztek már ezekről képeket? BElegondoltak, átélték a menekülő magzat külső és belső fájdalmait? A saját anyja méhében, annak ellenállása nélkül, kívánságára emberek szétrstancsírozzák, megégetik a testét, és lelkileg Édesanyjához nem rohanhat, mert ott van a démon, ami ellene fordította, és közben éget, fáj, szakad a kéz, a láb, jön a bél, roppan a fej...

Nincs hova menekülni.

És nincs többé haladék ennek a világnak.

Amit megtudtam a jogi, gazdasági, politikai és tudományos törekvésekről, és ezek kidolgozottságáról, szembesültem a gonoszság misztériumának jelentésével. Igen, ugyanaz az erő, amely keresztre feswzítette MEgváltónkat! És most az egész emberiséget közvvetlenül hajtja igája alá. Kidolgozta, hogyan érje el ezt. Az agytrösztjei, és a nem emberi tudás, ami támogatja... AZ ENSZ, a bankrendszer, a háttérhatalmak -mind luciferiánus, a Sátán zsinagógája. Zsidók, akik nem zsidók. AHogy jellemezte Jészu. Végül úgy látszik, ezt is megértettem, mit jelent.

II. János Pál sokáig hitte, hogy még életében visszatér Krisztus uralma. A pápák sora, szentek, jelenések, üzenetek, tele vannak ennek állításával, különösen az elmúlt 100-200 évben!Nem mehetünk el tovább mellettük. A haladék haladéka letelt.
Feltehető, hogy Benedek óta nincs érvényes pápa megválasztva. Feltehető, hogy akit pápnak hiszünk, az szabadkoemíves, luciferiánus, aposztata, és nem lett kánonjogilag sem érvényesen megválasztva. Feltehető, hogy egyházunk nagyobbik fele is aposztata, számos püspökkel, pappal egyetemben. VAgyis: ahogy Jézus megkérdezte: talál-e hitet a Földön? Hiszen már saját egyházának tagjaiban sem talál igaz hitet, mert az ezoteria és New Age meg a szekták és felekezetek lerombolták, nincs hitérzékünk, nincs semmink! Nincs igaz hit.
Érthetővé válik a Szentírás szava, és a jelenések könyve. Nézz az égre: vörös a hold, a víz, nincs időjárás, geoengineering, HA arp és vegyi permezetés, megnyílt az ég Jeruzsálem fölött, és a világ számos pontján, megállt a föld, változóban a mágneses és elektromos töltése, lyukak kezdtek megjelenni a földön, földrengés. Nem, ez nem mind az ember műve: tudatos, tervezett, ujjlenyomat nélküli háború.
A jelenséekből feltehető, hogy jövőre kezdődik az iszlámmal, majd jön a kommunizmus, az oroszok. Atomfenyegetettség. Belforradalmak. Éhség, járványok. DE nem ez a hét év kezdete. Hanem ahjogy ezek hatására elfogadják az egy világhatalmi rendet! Mert akkor jön az anti kriszt. AEgyesek szerint pl. a háttérhatalmi elit vezetője átadja testétSát ánnak! Szimpatikus, segítőkész. Hamis béke, szabadságjogok kurtítása, jólét, némi egyházüldözés megmarad, és egy világvallás. NEm most mutatja ki Bergojjó az igazi arcát, hanem ha mindez igaz, akkor a forradalom alatt Benedeket megölik, "Ferenc" pedig beindítja az egyházszakadást, és nehéz lesz megemészteni, ha az, akit e biztos vezetőnknek, pásztorunknak ismerünk, az lesz a báránybőrbe bújt farkas, a főpap, aki s legszentebb áldozatot bemutatja! És aztán megtiltja az oltáriszentség bemutatását... először csak kis, nem feltűnő változtatások. Aztán a legnagyobb szentséggyalázat! DE még mindenki él a hamis békében, jóléti világban, újra elkezd menni a szekér. Három és fél év múlva pedig.... a világtörténelem legnagyobb szorongattatása! AKi tóléli a feltehetően jövőre elkezdődő vérengzésst, ott minden gonoszsággal szembesülni kell.

Hm. Mária mást is opedzeget. Fel kell építenünk az Anna réti kápolnát, hogy megmeneküljünk! Engesztelni, engesztelni, engesztelni! És készüléni, örömmel, mert jön a Vőlegény!

És jó gazda módjára. Liszt, élelem, víz, kötszer, gyógyszer. Először fél évre, aztán három és félre.
A tudatunkat is módosítani tudják: tudatipar.
s azon túl: egy egyszerű átlag embert enyhébb hipnotikus állapotba hoznak, és így tálalják a híreket. majd a sugárzással hangulatunkat bizonyítottan befolyásolni tudják: depresszív, lehangolt, rettegő... Ott a technika: a bélyeg pl. a mikro chip a kézbe, homlokra. Anélkül nem fizethetsz. De miért is használnál készpénzt, kártyát? Nem biztonságos! Háborús helyzetben meg is ölhetnek érte!

Örüljünk, és legyünk iugazán irgalmasak: keressük az igazságot bármi áron, osszuk meg, terjesszük, ki mit tud! Tanítsuk a rászorúlókat, gondsokodjunk családjainkról, a szegényekről, és higgyünk, szeressünk: engeszteljünk!

Végül is: olajat a lámpásokba, mert érkezik a Vőlegény!!!
2. hozzászólás
Létrehozva: 2011-05-27 12:18
YeshuaIsLord
Hozzászólások: 2
Elozmény: ( YeshuaIsLord @ 2011-03-19 22:17)
"Térjetek meg, és tartsatok bűnbánatot mert elközelgett a mennyek országa!"

Krisztusban kedves testvérek, hadd osszak meg veletek egy levelet:
"Rapture Left Behind Letter" mint ahogy a neve is mutatja, ez az otthagyottaknak szóló üzenet, de sajátossága, hogy most az elragadtatás előtt is ugyanúgy olvasható.

www.raptureleftbehindletter.webs.com

eddig két nyelven (angol & magyar) érhető el.. (ha bárki tud segíteni például még több nyelvre lefordítani, vagy másoknak tovább adni azt nagyon megköszönném...) A levélben szándékosan nincsenek se konkrét dátumok se konkrét tények, nevek felfedve és megnevezve, hogy ebből vita ne essék. Ez kifejezetten általános útmutató mindnyájunknak, mi fog hamarosan bekövetkezni.

Legyünk éberek és mindig imádkozzunk, hogy elmenekülhessünk mind attól aminek hamarosan meg kell történnie. Az idő közel van!


Íme, hamarosan eljövök. Amen! Jójjel el Uram, Jézus!

Marana tha!
October 29, 2008 - A hét éves nyomorúság első napja, Barack Hussein Obama az Antikrisztus sokakkal megerősíti szövetségét (Dan 9:27)

April 11, 2012 - Az Antikrisztus felállítja sátorpalotáját a Szent hegyen és Istennek hívatja magát, az 1260-napos nagy nyomorúság elkezdődik!

September 23, 2015 - A szorongattatás vége! Jézus Krisztus eljön az Armageddonban!

A Rapture (elragadtatás) legkésőbb April 11, 2012 -re kell megtörténnie!

www.signsofthetimes777.webs.com

www.signsofthetimes777-endtimeschart.webs.com

www.thefinal7yearsareherenow.com

http://end-times-prophecy.com/blog/?p=1055
1. hozzászólás
Létrehozva: 2011-03-19 22:17
YeshuaIsLord
Hozzászólások: 2
"Térjetek meg, és tartsatok bűnbánatot mert elközelgett a mennyek országa!"

Krisztusban kedves testvérek, hadd osszak meg veletek egy levelet:
"Rapture Left Behind Letter" mint ahogy a neve is mutatja, ez az otthagyottaknak szóló üzenet, de sajátossága, hogy most az elragadtatás előtt is ugyanúgy olvasható.

www.raptureleftbehindletter.webs.com

eddig két nyelven (angol & magyar) érhető el.. (ha bárki tud segíteni például még több nyelvre lefordítani, vagy másoknak tovább adni azt nagyon megköszönném...) A levélben szándékosan nincsenek se konkrét dátumok se konkrét tények, nevek felfedve és megnevezve, hogy ebből vita ne essék. Ez kifejezetten általános útmutató mindnyájunknak, mi fog hamarosan bekövetkezni.

Legyünk éberek és mindig imádkozzunk, hogy elmenekülhessünk mind attól aminek hamarosan meg kell történnie. Az idő közel van!


Íme, hamarosan eljövök. Amen! Jójjel el Uram, Jézus!

Marana tha!
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép