Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Szilárda napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Utazás
Jézus föltámad
Ökumenikus istentisztelet a meggyilkolt sportoló, Marian Cozma emlékére
2009-03-07 Forrás: Református Egyház
Ökumenikus istentiszteletet tartanak a februárban meggyilkolt román válogatott kézilabdás Marian Cozma emlékére. A Magyarországi Református Egyházat Steinbach József püspök képviseli.
Az istentisztelet vasárnap délután 4 órakor kezdődik Veszprémben, a várban lévő Szent Mihály Székesegyházban.
Az istentiszteleten jelen lesz Petre Cozma, a meggyilkolt román sportoló édesapja, továbbá Marian Cozma menyasszonya, akivel a tragikus hajnalon a veszprémi Patrióta bárban szórakozott. Az istentiszteleten ott lesznek az MKB Veszprém és a román válogatott kézilabdásai is. Az istentiszteletet Márfi Gyula, veszprémi katolikus érsek és Kozma Imre atya, a Máltai Szeretetszolgálat elnöke celebrálja. A református egyház képviseletében jelen lesz a megemlékező istentiszteleten Steinbach József püspök, az evangélikus egyház képviseletében pedig Ittzés János püspök. Romániából részt vesz az istentiszteleten Siluan Manuila, ortodox püspök is.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép