Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Edit napja
5 felhasználó online
0 tag, 5 vendégKépek a galériából

Rembrandt festménye
Szent Mátyás
Véget ért a tisztújítás a Jópásztor Alapítványnál
2009-04-01 Forrás: Felvidék.ma
Komáromban a múlt héten tartották a Jópásztor Alapítvány vezetőségi ülését. Ennek keretében befejeződött a tavalyi évben megkezdett tisztújítás, amelynek eredményeként Farkas Zsolt garamkövesdi lelkipásztort választották a Jópásztor Alapítvány elnökévé.
Az Alapítványt 1994-ben hozták létre felvidéki magyar katolikus papok és világiak Lénár Károly atya vezetésével, aki annak első elnöke volt. A Jópásztor Alapítvány fő célkitűzései közé tartozik a komáromi imanapok előkészítése és megrendezése valamint a felvidéki magyar papi hivatások támogatása. Az elnökséget a tisztújítás után Farkas Zsolt, Jankó Gábor és Karaffa János atyák alkotják. Az Ellenőrző Bizottságban Elek László, Harsányi Imre és Ďurás Márk kaptak helyet. A Jópásztor Alapítvány gondnokává egyhangú döntéssel Madarász Róbertet, a Marianum Egyházi Iskolaközpont igazgatóját választották.
A Jópásztor Alapítvány vezetősége elkezdte az előkészületeket a XX. Komáromi Imanapra, amelyet a helyi plébániával és a Pázmaneum Társulással közösen rendeznek május 3-án, Jópásztor vasárnapján.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép