Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Edit napja
5 felhasználó online
0 tag, 5 vendégKépek a galériából

..tüzet rakott a felhőben, Becse, Topor M.
Mária ábrázolás
VII. Szeretet Napok Győrben
2009-04-15 Forrás: Magyar Kurír
Hetedik alkalommal rendez a Győri Püspökség kétnapos jótékonysági programsorozatot, melynek célja ezúttal is az erdélyi árva, illetve szegénysorsú gyermekek megsegítése és Böjte Csaba missziójának támogatása.
A program április 18-án, szombaton este 7 órakor jótékonysági bállal kezdődik a Hotel Konferencia épületében. Április 19-én, vasárnap egész napos gasztronómiai és kulturális fesztivál lesz a Káptalandombon, a székesegyház mellett. A rendezvény 10 órakor püspöki szentmisével veszi kezdetét a bazilikában.

Közreműködik a Pannon Kvartett Együttes, Giovannini Kornél, Benkóczy Zoltán, a Liszt Ferenc Zeneiskola ütősei, és sokan mások. A színpadi műsorok között a résztvevők beszélgetést hallhatnak Böjte Csaba testvérrel, és megtekinthetik a dévai gyermekek rövid előadását. A rendezvény este 8 órakor kezdődő operettgálával zárul.

A rendezvény fővédnöke Semjén Zsolt, a KDNP országos elnöke, a házigazda pedig Pápai Lajos győri megyéspüspök.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép