Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Edit napja
6 felhasználó online
0 tag, 6 vendégKépek a galériából

Szt. István és Gizella.  Topor M.
Várakozva
A Szentatya április 28-án látogat Abruzzóba
2009-04-20 Forrás: Magyar Kurír
Korábbi hírünkkel ellentétben a Szentszék április 18-án közzétett nyilatkozata szerint XVI. Benedek pápa április 28-án látogat Abruzzóba, hogy találkozzon a földrengés sújtotta térségben élőkkel.
A Szentatya délelőtt fél 10-kor érkezik meg a teljesen elpusztult Onna mellett létrehozott sátorvárosába, ahonnan L’Aquila felé folytatja útját. Abruzzo tartomány székhelyén megáll a romokban heverő diákszállás, majd a szintén súlyos károkat szenvedett collemaggiói bazilika előtt.

Végül a pénzügyőrségi laktanya előtti területen találkozik a lakossággal és a mentési munkában részt vevőkkel. A tervek szerint a pápa fél 1-kor indul vissza a Vatikánba. Helikoptere a legnagyobb pusztítást szenvedett helységek felett repül át. A program további részleteit később hozzák nyilvánosságra – olvasható a Szentszék közleményében.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép