Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Tekla, Líviusz napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Szent Miklós templom oltára
v.Nagy János László: Ógyalla új várostáblája
„Segítsen, hogy segíthessünk”
2009-06-12 Forrás: Magyar Kurír
Az elmúlt hétvégén 33 szabolcsi faluban pusztított jégeső. A viharban 37 ezer hektár ültetvény szenvedett károkat, illetve 7011 épület tetőzete, homlokzata pusztult el részben vagy egészen.
„A vasárnapi jég- és viharkár következtében csak Nyírbogdányban mintegy 90 ezer m2 tető sérült meg, 7776 m2 homlokzatkár és 5893 m2 üvegkár történt" – jelentette a Katolikus Karitász országos központjának Gégény Béla, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye karitász-igazgatója. Az országos központ segítségével és az egyházmegyei karitász vezetésével a helyi csoportok szakemberei és önkéntesei járják a falvakat, hogy a biztosítással nem rendelkező családok kárának felmérésében és enyhítésében is részt vegyenek.

Az országos Katolikus Karitász központja 3 millió forint azonnali gyorssegélyt bocsát a leginkább rászorulók rendelkezésére, hogy kiszolgáltatott helyzetükben ételhez jussanak és visszaköltözhessenek sérült ingatlanjaikba.

A Katolikus Karitász – Caritas Hungarica országos központ
a következő számlaszámra várja az adományokat:

Raiffeisen Bank Rt. 12011148–00124534–00900004

További információ:
Forgách József igazgató-helyettes
Tel.: 1/372-0910
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép