Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Rafael napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Békés ünnepeket
Pinkakertes - Mária a Szőlőhegyen főoltár
„Lélek és lelkesedés”
2009-07-11 Forrás: Magyar Kurír
Különleges témával foglalkozik a július 13-án Salzburgban kezdődő 58. nemzetközi pedagógiai konferencia.
Az ötnapos salzburgi szakmai találkozón több mint 700 óvodapedagógus, tanár, szociológus foglalkozik a „lélek és lelkesedés az iskolában” témával, előadások és műhelymegbeszélések keretében.

„Az iskola a képzés, a művelődés területe, ahol a pedagógusoknak kísérniük, buzdítaniuk és segítenük kell a fiatalokat” – szerepel a konferencia meghívóján. Az iskola és a pedagógusok ezen feladatát vizsgálják és vitatják kritikai megközelítésben a salzburgi tudományos találkozón. Neves tudósok, szaktekintélyek tartanak előadást a fizika, teológia és a pedagógia megközelítését képviselve.

A pedagógiai konferenciát Alois Kothgasser érsek, Franz Küberl Caritas-elnök és Anton Bucher valláspedagógiai szakember nyitja meg július 13-án, hétfőn a salzburgi egyetemen. Nyitóelőadásával, „Tudás – bölcsesség – inspiráció: a szellemi bábáskodás művészete” címmel Herbert Pietschmann bécsi fizikus a természettudomány szemszögéből világítja meg a kongresszus alaptémáját.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép