Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Izsó napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Teher
Circus Maximus.
XVI. Benedek pápa megérkezett az észak-olaszországi hegyekbe
2009-07-14 Forrás: Magyar Kurír
A Szentatya július 13-án délben megérkezett a Mont Blanc közelében fekvő Les Combes-be, ahol kéthetes nyári pihenését tölti.
Benedek pápát Giuseppe Anfossi aostai püspök, valamint Introd polgármestere, Osvaldo Noudin fogadta. A helyiek számára nagy ünnep volt a pápa érkezése, aki utoljára két évvel ezelőtt nyaralt vidékükön.

A nyaralását kezdő pápát az aktuális nemzetközi helyzetről is kérdezték a sajtó képviselői. A G8-csúcstalálkozó eredményességével kapcsolatban XVI. Benedek pozitívan nyilatkozott.

A természeti park közepén, Les Combes település közelében, pár lépésre a szaléziak házától tölti napjait visszavonultságban a Szentatya. Giuseppe Anfossi püspök a Vatikáni Rádiónak adott nyilatkozatában elmondta: a helyi lakosságot nyugalom és diszkréció jellemzi. A főpásztor arra kéri a híveket, hogy nagy számban jelenjenek meg a nyilvános Úrangyala-imádságokon, a nyaralás többi napján azonban tartsák tiszteletben Benedek pápa pihenését.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép