Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Tekla, Líviusz napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Mária szobor
XII. Piusz
A pápa csuklójának javulása jó ütemben halad
2009-07-27 Forrás: Vatikáni Rádió
Szombaton délelőtt a Szentatya rezidenciájához közeli szalézi közösség épületében az erre a célra berendezett helységben került sor a pápa csuklójának radiológiai és klinikai ellenőrzésére, több mint egy héttel a törést és a műtétet követően.
A vizsgálat 11.40 körül kezdődött, közel félóráig tartott és kiváló eredménnyel zárult. E szerint a javulás jó ütemben halad, megfelel a várakozásoknak. A vizsgálat idejére eltávolították a pápa csuklójáról a gipszsínt, majd újjal helyettesítették.

A kontroll során jelen volt a Les Combes-ban tartózkodó két vatikáni orvos és többek között a római Fatebenefratelli kórház ortopéd főorvosa is, aki XVI. Benedek Castel Gandolfo-ba való visszatérése után is ellenőrzi majd a pápa csuklójának gyógyulását. Az ellenőrző vizsgálat lezárulását követően XVI. Benedek köszönetet mondott az orvosok csoportjának szolgálatukért.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép