Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Izsó napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Szentháromság szobor Veszprémben, Topor M.
A pásztorok imádják a kis Jézust
Minden tizedik résztvevő a határon túlról érkezett a Csillagpontra
2009-07-28 Forrás: Református Egyház
Színvonalas kulturális és hitéleti programok, koncertek, nívós előadások – ez jellemezte az idei Csillagpont Református Ifjúsági Találkozót, amelyet a Tolna megyei Fadd-Domboriban rendeztek július 21-25-e között.
A mintegy kétezerötszáz résztvevő közül, minden tizedik fiatal a határon túlról érkezett. Nemcsak szórakozni és pihenni jöttek, hiszen minden ötödik résztvevő önkéntesként is kivette a részét a fesztivál szervezéséből – mondta honlapunk érdeklődésére Hámori Ádám főszervező.

Az ötnapos fesztiválon több, mint száz program közül válogathattak az érdeklődők. Nemcsak a nagyszínpados (Bolyki Brothers, Kaláka stb.) koncerteknek volt hatalmas sikere. Szívesen vettek részt a fiatalok a kiscsoportos beszélgetéseken, ahol 120 csoportban osztották meg egymással gondolataikat a fesztivál központi témájáról, a bátorságról.

Példátlan szeretet és összefogás vette körül a Csillagpontot Tolna megyében. A környékbeliek szívükbe fogadták a református fiatalok fesztiválját – tette hozzá Hámori Ádám.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép