Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Sámuel, Hajna napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

A Mikulás indul
Teljes pompájában
A pápa búcsút vett az észak-olasz hegyektől, hogy visszatérjen Castel Gandolfo-ba, nyári rezidenciájára
2009-07-30 Forrás: Vatikáni Rádió
XVI. Benedek pápa július 29-én, szerdán befejezte kéthetes vakációját a festői szépségű alpesi településen, Les Combes-ban, ahol a szalézi szerzetesek látták vendégül. Indulás előtt köszönetet mondott a biztonságára ügyelő rendőröknek, tűzoltóknak, polgárőröknek, akik láthatatlanul, akár az angyalok, mégis hatékonyan vigyázták pihenését.
Szinte "mennyei" békét biztosítottak számára, semmi nem zavarta meg nyugalmát, csak jó dolgok értek el hozzá. Hihetetlen csönd vette körül, a madarak éneke, a Teremtő muzsikája volt vele. Köszönet tehát ezért mindenkinek - mondta a pápa, majd csuklótörésére utalva hozzátette:

"Sajnos az őrangyalom nem akadályozta meg a balesetem, de biztosan fölöttes parancsnak engedelmeskedett. Talán az Úr így akart nagyobb türelemre és alázatra tanítani, több időt adni az imára és az elmélkedésre".

A Szentatya végül apostoli áldásával búcsúzott a helyi hatóságoktól.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép