Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Bertalan napja
5 felhasználó online
0 tag, 5 vendégKépek a galériából

Szilveszter alkalmából
Kolozsvári Szent Mihály templom  14.
A Vatikán üdvözli az új amerikai elnököt
2008-11-06 Forrás: Magyar Kurír
A Vatikán is jókívánságait fejezi ki Barack Obama újonnan megválasztott amerikai elnöknek. A világ katolikusai azért imádkoznak, hogy Obama meg tudjon felelni az elnökségéhez fűzött elvárásoknak, és azért, hogy Isten segítse őt ebben a felelősségteljes pozícióban – mondta Federico Lombardi szentszéki szóvivő november 5-én Rómában.
Az Egyesült Államok elnökének feladata nemcsak saját országa, hanem az egész világ iránti felelősséggel is jár, hiszen ma az Egyesült Államoknak jelentős súlya van minden színtéren. Ezért mindannyian azt kívánjuk az új elnöknek, hogy meg tudjon felelni a hozzá fűzött elvárásoknak és reményeknek, hatékonyan szolgálja a jogot és az igazságosságot, utakat találjon a világbéke előmozdítására, és elősegítse az emberi személy felemelkedését és méltóságának tiszteletben tartását az alapvető emberi és spirituális értékek tekintetében. A hívők azért imádkoznak, hogy Isten világosítsa meg őt és segítse ebben a hatalmas felelősségben – nyilatkozta Lombardi.

A demokrata Obama nagy előnnyel nyerte meg a november 4-i választásokat az Egyesült Államokban – írja a Radio Vaticana.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép