Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Huba napja
1 felhasználó online
0 tag, 1 vendégKépek a galériából

Két Angyal (A)
Búcsú.  sgy
Csak a család tudja biztosítani az értékek szerinti hiteles nevelést
2009-08-13 Forrás: Magyar Kurír
Augusztus 10-től 12-ig tart a hollandiai Amszterdamban a Családok V. Világkongresszusa, amelynek mottója: „Modern család – hagyományos értékek”. Carlos Simón Vásquez, a Családok Pápai Tanácsának titkára megnyitó beszédében úgy fogalmazott: csak a család tudja biztosítani az értékek szerinti hiteles nevelést.
Vásquez hangsúlyozta: a családot nem lehet sem az egyénnel, sem az állammal azonos szintre helyezni, ellenkezőleg: minden szinten támogatni kell a természetes családot, amely a társadalom gazdagságának forrása. Csak a család ellensúlyozhatja a gazdasági világválságot, mert ennek középpontjában a társadalmi szolidaritás és fejlődés forrása áll – írja a CNA.

A Családok Világkongresszusa családbarát rendezvények, szervezetek és magánszemélyek nemzetközi hálózata, 1997-ben hozták létre az Egyesült Államokban. A korábbi kongresszusokra Prágában (1997), Genfben (1999), Mexikóvárosban (2004) és Varsóban (2007) került sor.

A világkongresszus honlapja: www.worldcongress.org

Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép