Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Jácint napja
5 felhasználó online
0 tag, 5 vendégKépek a galériából

Jegyezd meg
Rászorulók jelentkezését várja az Ökumenikus Segélyszervezet
2009-08-25 Forrás: Evangélikus Egyház
Megkezdődött a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet villamosenergia-támogatás programja, mely azokat a fogyasztókat kívánja támogatni, akik az E.ON területén élnek, az áramszolgáltatásból 2009. március 31. előtt kikapcsolták, és a háztartásban az egy főre eső nettó jövedelem nem haladja meg az 57.000 Ft-ot. Ezenkívül a védendő rászorulóknak nyújtanak segítséget.
A Magyar Energia Hivatal 118/2009. számú és 427/2009. számú határozata alapján vállalta a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet az áramszolgáltatók túlszámlázásaiból adódó összegek 40 százalékából történő, rászorulókat segítő program lebonyolításában való részvételt. Az Ökumenikus Segélyszervezet 217 millió forint támogatás szétosztására szerződött az E.ON Hungária Zrt-vel, melyet a következő 14 hónap során juttat el a rászorulókhoz.

A támogatási kérelmek az első körben 2009. november 30-ig nyújthatók be, elbírálásuk beérkezési sorrendben történik. A támogatás folyósítása valamennyi kategória esetében a kérelmező (villamos) energiaszámláján történő jóváírással történik. Az igénylő a döntéstől számított 15 napon belül írásban kap értesítést.

A pályázattal kapcsolatos információk (felhívás, pályázati adatlap, folyamatosan frissített adatok a beérkezett pályázatok számáról, a megítélt támogatásokról) elérhetők a szervezet honlapján: www.segelyszervezet.hu.

További információ a pályázat elkészítésével, benyújtásával kapcsolatban az energiatamogatas.e-on@segelyszervezet.hu e-mail címen kérhető.

A támogatást igénylő lakosok a pályázati felhívásban megadott feltételek alapján jelentkezhetnek a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnél, adatlapjukat és a szükséges mellékelteket kizárólag postai úton, „energiatámogatás – E.ON” megjelöléssel, ajánlott levélben megküldve a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet – 1775 Budapest, Pf.: 131. címére.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép