Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Gabriella napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

IV. Pál
El Greco: A vak meggyógyítása
Sólyom László fogadta a „Jobb velünk a világ! 2009” program szervezőit
2009-08-26 Forrás: Magyar Kurír
A köztársasági elnök ma hivatalában fogadta a küldöttséget. A program 2007-ben indult útjára, amelynek keretében a Nemadomfel Együttes és a támogatók 2008-ban nagy sikerű jótékonysági koncertet tartottak Sólyom Erzsébet, Mádl Dalma és Göncz Zsuzsa asszonyok fővédnökségével a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára.
A szervezők idén – Sólyom László és Sólyom Erzsébet, Mádl Ferenc és Mádl Dalma, Göncz Árpád és Göncz Zsuzsa társfővédnöksége, valamint Kállai Ernő kisebbségi ombudsman támogatása mellett – a roma gyerekek felzárkózásának fontosságára kívánják felhívni a társadalom figyelmét. A Papp László Sportarénában október 18-án megtartandó jótékonysági koncert bevételeit Szendrőlád település iskolája és óvodája javára ajánlják fel. A program azonban nemcsak a közel 800 szendrőládi óvodás és kisiskolás roma gyermek tehetséggondozását tűzte ki célul, hanem az elfogadás és a szeretet jegyében személyes kapcsolatokat épít ki a többségi társadalom és a cigányság között, hiszen a rendezvényre érkezőket budapesti családok látják majd vendégül.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép