Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Jácint napja
1 felhasználó online
0 tag, 1 vendégKépek a galériából

XII. Leó
Mária ábrázolás
Egyházi iskolák a köz szolgálatában
2009-08-28 Forrás: Magyar Kurír
Az egyházi iskolák újraindulásának 20. évfordulója alkalmából augusztus 26-án ünnepi konferenciát tartottak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán.
A nagy érdeklődéssel kísért konferencia előadói Erdő Péter bíboros, a PPKE nagykancellárja, Kálmán Attila, a XI. Református Zsinat világi elnöke és Fabiny Tamás evangélikus püspök voltak. Felszólalt még Hoffmann Rózsa intézetvezető egyetemi docens, Karainé Gombocz Orsolya egyetemi docens és Leibinger Jánosné, a KPSZTI Tantervi Munkacsoportjának vezetője. A nap folyamán kerekasztal-beszélgetésre is sor került az egyházi iskolák jövőképéről.


A tanácskozás házigazdája Fodor György, a PPKE rektora volt, a szervezésben a Katolikus Pedagógiai Szervezési és Továbbképzési Intézet, a Magyarországi Evangélikus Egyház Oktatási és Iskolai Osztálya és a Magyarországi Református Egyház Zsinati Oktatásügyi Irodája működött közre.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép