Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Sámuel, Hajna napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

A szálloda kedvence Csucsu.  Topor M.
Angyal rózsaszínben (A)
„Az Istennel egységben élő családnak különleges kisugárzása van”
2009-09-23 Forrás: Magyar Kurír
„A mozgalmaknak egyre szorosabban össze kell kapcsolódniuk a plébániai közösségekkel, hogy a keresztény családok ne csupán célpontjai, hanem aktív résztvevői legyenek az evangelizációnak" – hangsúlyozta Ennio Antonelli bíboros egy nemzetközi szemináriumon Rómában.
Az első lépés a Krisztussal való személyes találkozás élménye. A feladatunk pedig, hogy Krisztusban befogadjuk, és kapcsolatainkban, tevékenységeinkben megéljük Isten szeretetét – fogalmazott a Család Pápai Tanácsának elnöke.

Isten szeretetét akkor tudjuk közvetíteni mások felé, ha az Igével, a szentségekkel és imádsággal élünk. Ha a család egységben él a Szentháromság egy Istennel, különleges energia, öröm, remény és szeretet sugárzik belőle. Az élet minden területére el kell vinnünk Isten és Krisztus szeretetét. Minden keresztény családnak hivatása, hogy az egyház és a helyi plébánia tevékenységébe bekapcsolódva evangelizáljon – idézi a bíborost a CNA.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép