Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Friderika napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Varsány Római katolikus templom
Angyalka szivecskével.jpg
Jászapáti és egri győzelem a Szent Pál egyházmegyei hittanverseny döntőjében
2009-10-09 Forrás: Magyar Kurír
Október 3-án került sor a Szent Pál egyházmegyei hittanverseny döntőjére Egerben. A verseny helyszíne az egri szeminárium volt. A hittanverseny döntőjébe öt 5-6. osztályos és hat 7-8. osztályos csapat jutott be.
A verseny során a tanulóknak korabeli alapanyagok felhasználásával ebédmenüt kellett készíteniük, valamint egy-egy történetrészletet is elő kellett adniuk az apostol életéből. Külön érdekesség volt, hogy a jászfényszarui 5-6.osztályos csapat az ételmenüt a gyakorlatban is elkészítette, és megosztotta a zsűrivel és a résztvevőkkel egyaránt.

A hittanverseny zsűrijének tagja volt Hanák József bogácsi plébános, Balog Gyula, az egri szeminárium rektora és Dankó Zsuzsanna, a Szent István Rádió munkatársa.

Összesítésben az 5-6. osztályosok között a jászapáti plébánia csoportja, a 7-8. osztályosok között pedig az egri Jézus Szíve-plébánia csoportja lett az első.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép