Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Izsó napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Házak a Spanyol lépcsők felett
Bort
Sikeres volt a keresztény üzletemberek első találkozója
2009-10-15 Forrás: Magyar Kurír
Mózes volt minden idők legnagyobb menedzsere – jelentette ki Tomka János, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának tanára a keresztény üzletemberek első országos találkozóján.
Október 14-én szerdán, a budapesti Benczúr hotelben amelyet az ÉrMe Hálózat szervezett. Az egy könyv címéből kölcsönzött kijelentést arra alapozta, hogy Mózes egy rabszolgasorban tartott népet felkészített arra, hogy az hazát teremtsen magának.

A rendezvénysorozaton az előadás mellett bemutatkoztak a megjelent üzletemberek és volt alkalom tárgyalásra is. Az esti ÉrMe Klubon pedig Járai Zsigmond, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke tartott előadást.

Salzmann Zoltán, a keresztény üzletembereket, keresztények által vezetett vállalkozásokat tömörítő ÉrMe Hálózat ügyvezetője a Magyar Kurírnak úgy fogalmazott: az első siker az volt, amikor eldöntötték, hogy megtartják a találkozót. Úgy gondolták, negyven résztvevő fölött érdemes elkezdeni ezzel foglalkozni, aztán látták, hogy ennyien biztosan lesznek. Végül hatvannál is több cég jelentkezett, és akik megfordultak itt, azoknak bőven százhúsz felett van a száma. Ez minden várakozásunkat felülmúlta. Megjegyezte: azt tervezik, hogy minden évben kétszer, egyszer tavasszal, egyszer ősszel tartanak egy ilyen találkozót, és várják a további jelentkezőket, akiket érdekel az ÉrMe Hálózat.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép