Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Jácint napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Kegyelem néktek
Kolozsvári Szent Mihály templom  21.
Két új stúdiója van a Mária Rádiónak
2009-12-10 Forrás: Magyar Kurír
A napokban a Mária Rádió egy-egy mobil rádióstúdióval gazdagította Pécs és – a kassai vételkörzethez tartozó – Szepsi katolikus közösségét. A berendezések révén jó minőségű hangfelvételek rögzítésére és élő rádiós programok közvetítésére nyílik lehetőség.
Szepsiben Gábor Bertalan, a település főesperese – megköszönve a Mária Rádió ajándékát – kiemelte: a körzetben tevékenykedő papokkal keresik a lehetőségét, hogy a stúdió révén a jövőben naponta néhány órányi önálló műsorral jelentkezzenek. Ez ügyben egyeztetnek a szlovák katolikus rádió kassai programvezetőjével, s tárgyalnak az esetleges közös műsorokról is. Mindez nagyban hozzájárul a katolikus közösség hitéletének megerősítéséhez. A mobilstúdiót – az átadás napján – a nagyidai papi találkozó keretében áldották meg.

A pécsi vételkörzetben – Pécs város katolikus közössége nevében – Garadnay Balázs általános helynök vette át a mobilstúdiót. Az ünnepélyes átadáson elhangzott: e technikai fejlesztés révén ismét jelentős lépés történt a Mária Rádió missziós tevékenységének elmélyítésében és kiterjesztésében. A mobilstúdió lehetőséget teremt arra, hogy a hívők – az élő adások révén – minél több egyházi eseménynek részeseivé váljanak és bekapcsolódjanak a katolikus közösség életébe.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép