Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Huba napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

XVI. Benedek
Gyufaárus lány
Megjelent a Remény legújabb, 50. száma
2009-12-10 Forrás: Felvidék.ma
Advent harmadik vasárnapjára jelenik meg a Remény, felvidéki katolikus hetilap ötvenedik száma.
Rövid ajánló a tartalmából.

Koller Gyula atya ír az adventi liturgiával kapcsolatos tudnivalókról A Hogy is van ez? című rovatban. Meleg Mária, a magyar hitoktatók hagyományos pozsonyi találkozójáról számol be A hit és szeretet átadása című írásában, Bős polgármesterével Bertha Éva beszélgetett. Az Adventi emlékképekről szól Pleváné Petrovics Éva írása, az ifjúsági rovatban Zilizi Kristóf számol be egy zarándoklatról. A Fotó-asszociáció c. rovatban Novák János A hajlék-ról elmélkedik, Horváth Károly atya pedig Vidám dalra keljünk: mi Urunk mireánk vár címmel a templomi énekléssel kapcsolatos gondolatait fejti ki.
A lap a hazai és a világegyház legfontosabb eseményeiről is hírt ad.

A REMÉNY kapható a plébániákon, a Remény-üzletekben (Komárom, Gúta), illetve megrendelhető a szerkesztőség címén: ®iacka 4,821 06 Bratislava, remeny@remeny.skEzt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát .
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép