Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Edit napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

szív töviskoszorúval
Alsópáhok Római katolikus templom
Gyurcsány: Akár 70 ezer munkahely is megszűnhet
2008-11-14 Forrás: Magyar Nemzet Online
Akár 70 ezer munkahely is veszélybe kerülhet a következő hónapokban a kormány számításai szerint a gazdasági válság miatt – nyilatkozta egy gazdasági napilapnak Gyurcsány Ferenc, annak alapján, hogy most heti ezer-ezerötszáz főt építenek le a munkaadók.
A kormányfő a Napi Gazdaságnak arról is beszélt: 2009-ben Magyarország teljesíti az euró előszobájának nevezett ERM-2 rendszer feltételeit, de a belépéshez az Európai Központi Bank beleegyezésére is szükség lesz. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: „az ERM-2-be úgy lépünk majd be, hogy egyik nap a piaczárást követően bejelentjük, addig viszont mindenki tagadja az ilyen terveket”.

A miniszterelnök csütörtökön a gazdasági csúcson konkrétumok említése nélkül újabb reformhullámot ígért. A kialakult válsághelyzetért ismét a polgári kormány gazdaságpolitikáját hibáztatta, bár elismerte, hogy 2002 és 2006 között a baloldal is hibázott, amikor osztogatott az embereknek.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép