Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Tekla, Líviusz napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Kislány imája
A barátság kertje
Katolikus közösségszervező szakot indít a PPKE
2010-01-04 Forrás: Magyar Kurír
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem 375 éves Hittudományi Kara – együttműködésben az egyetem többi karával, és a Magyar Püspöki Konferencia jóváhagyásával – az országban elsőként és egyedülálló módon 2010 szeptemberében Katolikus Közösségszervező képzést indít.
A szak államilag elismert alapképzésnek számít, ami bemenetet jelent az osztott hitéleti képzések mesterfokozatához, így a hittanár-nevelő MA képzéshez is.

Újdonságot jelent az eddigi hitéleti képzésekhez képest, hogy a tisztán hitéleti tárgyak mellett a katolikus közösségszervező szak tartalmaz pszichológiai, pedagógiai, szociológiai, vezetéselméleti, kommunikációs, valamint az egyházi, illetve a nonprofit szervezetekben nélkülözhetetlen pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkozó modulokat is.

Az egyetem és a Hittudományi Kar vezetői remélik, hogy a Katolikus Egyházban működő különböző közösségek, lelkiségi mozgalmak, a plébániák és más intézmények vezetői felismerik a szak jelentőségét, és a rájuk bízott Krisztus-hívőket biztatják a képzésre való jelentkezésre.

Jelentkezési határidő: március 31.

A képzésről további információ a www.htk.ppke.hu oldalon kapható.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép