Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Edit napja
7 felhasználó online
0 tag, 7 vendégKépek a galériából

Feszület
Kiosztották az "Év kórháza" díjat – a Bethesda lett a második
2010-02-03 Forrás: Református Egyház
Az "Év Kórháza" közönségszavazáson második helyen végzett a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza. Ezt a díjat a betegek véleménye alapján ítélik oda. A szavazáson, amely szilveszter éjfélig tartott, csakneml négyezren voksoltak.
A Magyar Tudományos Akadémián február 3-án hirdették ki Az Év Kórháza verseny végeredményét. A SOTE Általános Orvostudományi Kar Kardiológiai Központja lett a fődíjas, emellett első helyezést ért el mind az öt kategóriában is. Az ötödik "Év Kórháza" szavazáson a második helyen a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza végzett, a harmadik helyezett az Országos Onkológiai Intézet lett, negyedik helyezést ért el a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza, míg az ötödik helyen a gyöngyösi Bugát Pál Kórház Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. szerepel. Az elismerés mellett az említett intézmények korszerű számítástechnikai eszközöket is kaptak. A szervezők szerint a szavazás egyfajta visszajelzés a kórházaknak is, hiszen a végeredmény egy tükör a kórházaknak arról, hogyan látják őket a betegek.

Ez az elismerés azért is nagyon fontos számunkra, mert olyankor jelent megerősítést napi munkánkhoz, amikor a kormányzat súlyosan diszkriminálja közszolgálati tevékenységünket - mondta Velkey György. A Bethesda Kórház főigazgatója egyúttal megköszönte mindenki segítségét, aki támogatja szolgálatukat.

Ez a verseny a betegek véleményén alapuló elismerés, és nem tévesztendő össze az Egészségügyi Minisztérium által kiírt Év Kórháza versennyel, amire maguk a kórházak nevezhetnek.


Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép