Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Szilárda napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Ismét egy szobor, Topor M.
Nemzetközi Katonai zarándoklat
Andrea Bocelli az abortusz ellen
2010-06-08 Forrás: Magyar Kurír
Az abortusz ellen készített videót Andrea Bocelli, a híres énekes. A felvétel címe: Egy kis történet az abortuszról. Ebben a zongoránál ülve édesanyja történetét meséli el, miszerint az orvos azt ajánlotta neki, hogy vetesse el gyermekét, mert nagy valószínűséggel fogyatékkal születik majd. A felvételen az énekes megköszöni édesanyjának, hogy „jól döntött”.
A dalban egy kórházba került kismamáról van szó, akinek vakbélgyulladása van. Az orvosok a gyomrára tett jéggel kezelik, majd azt javasolják, abortálja a gyermekét, mivel fogyatékosnak születik majd. „De a fiatal, bátor édesanya máshogy döntött, és a gyermek megszületett – mondja Andrea Bocelli. – Az édesanya a mamám volt, a gyermek pedig én. Talán partizán vagyok, de mondhatom, a mamám jól döntött.”

Az énekes azt reméli, hogy így bátoríthatja azokat a nehéz helyzetben lévő kismamákat, akik nem szeretnék elvetetni a gyermeküket, hanem meg akarják menteni az életét.

Bocelli 12 évesen vesztette el a látását teljesen, miután foci közben fejberúgták.

A videót a www.IamWholeLife.com stábja készítette, ami a Human Rights, Education and Relief Organization (HERO – angolul „HŐS”, Emberi Jogok, Oktatás és Enyhülés) kezdeményezése. A szervezettel együttműködik a híres abortuszellenes sztár, Eduardo Verastegui is.

Andrea Bocelli videója itt tekinthető meg.

http://www.keresztenymagyarorszag.hu/forum/3
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép