Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Ilona napja
1 felhasználó online
0 tag, 1 vendégKépek a galériából

Makkosmária templom belső
Lengyel Adrienn Colosseum
Fedelet épít a Katolikus Karitász
2010-07-08 Forrás: Magyar Kurír
Az elmúlt hónapok áradásai okozta károk enyhítésén folyamatosan dolgozó Katolikus Karitász munkatársai továbbra sem pihennek. A hétvégi ítéletidőben mintegy hatszáz ház tetőszerkezete sérült súlyosan a jégverésben és szélviharban Észak-Borsod négy településén: Bánréve, Hét, Sajópüspöki és Sajónémeti községekben.
Bánréve 540 lakóházából közel 450 ház, valamint a templom tetőszerkezetét tette tönkre a vihar, a település házainak 90%-a rongálódott meg. A lyukas tetőn át sok helyen a lakások is beáztak, megrongálva a bútorokat, berendezési tárgyakat.

A Katolikus Karitász gyorssegélyként tartós élelmiszert és egy teherautónyi tetőcserepet szállított a településre a nagykátai karitász felajánlásából.

A Karitász továbbra is kéri a lakosság segítségét, és várja immár a léc, szög, cserép és pala felajánlásokat, amelyeket a központi irodán keresztül juttatnak el a rászorulóknak.

Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 30.
Telefon: 1/372-0910
Fax: 1/372-0914
E-mail: office[kukac]caritas.org.hu
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép