Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
István napja
1 felhasználó online
0 tag, 1 vendégKépek a galériából

Meghitt belső, Topor M.
Topor Márta:  Vatikán
Meggyilkolták Basternák Lászlót
2010-07-10 Forrás: Felvidék.ma
Ma este Ógyallán, saját háza előtt lelőtték Basternák Lászlót, az MKP komáromi járási elnökét, a város egykori polgármesterét, jelenlegi főellenőrét. A merénylő egy gépkocsiból kiszállva puskával vette célba leendő áldozata fejét, majd lőtt. Basternák László, aki éppen a feleségével sétált az udvaron, a halálos lövést követően a helyszínen meghalt.
Basternák László ellen ez év márciusában is volt egy meghiúsult merénylet, de akkor a golyó célt tévesztett.

Basternák László 53-éves volt, nős, két gyerekkel. Az alapiskolát Perbetén és Ógyallán, a középiskolát a kassai magyar ipariban végezte. Jelenleg is tanulmányokat folytatott, a budapesti Gábor Dénes Főiskola III. éves hallgatója volt - levelezői tagozaton, Gazdaságtan és menedzsment szakon. Alapító tagja volt az ógyallai helyi MKP szervezetének. 1998-ban, 2002-2006-ban polgármester volt, majd városi főellenőr. 2009 szeptemberében választották a komáromi járási MKP elnökévé.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép