Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Ilona napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Csengők
El sem hiszed
Ministránstábor Gútán
2010-07-17 Forrás: Magyar Kurír
Gútán került megrendezésre az a ministránstábor, amelyet immár hagyományosan szerveznek évente a nyári szünidőben a szlovákiai magyar kispapok. Július 12-17. között a 13 évnél idősebb ministránsok, köztük több középiskolás diák és egyetemi hallgató táborozott együtt.
A gazdag tábori program keretén belül a ministránsok Pannonhalmára zarándokoltak, találkozhattak a táborban Balás Béla és Orosch János püspökatyákkal, beszélgethettek lelkiatyákkal, papnövendékekkel, de persze a sport és a szórakozás sem hiányzott.

Jó volt látni olyan ministránsokat, akik már nyolc évvel ezelőtt is részt vettek a ministránstáborban. Többen évről-évre visszatérnek, de persze új arcokat is megismerhettünk. A tábort vezető kispapok közül is néhányan az elmúlt évek alatt mint ministránsok vettek részt a táborokban. A gútai tábort követő párkányi táborban pedig, amely a 13 évesnél fiatalabb ministránsok számára lesz, a hetven ministráns vezetésében már ministráns-animátorok segédkezhetnek.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép