Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Ilona napja
1 felhasználó online
0 tag, 1 vendégKépek a galériából

Január 1
Skapuláré érem
A deszkás pap
2010-08-11 Forrás: Evangélikus Egyház
Lenti - Hogyan lehet közel hozni egymáshoz a fiatalokat és Istent? A lenti deszkás pap erre tesz kísérletet, miközben gördülékennyé teszi a fiatalok és az egyház közti párbeszédet. „A miséken csak arról tudnak papolni, mi a helyes és mi nem, és egyébként is, ami szerintük helyes, abban semmi jó nincs” - sok fiatal vélekedik így az egyházról.
Talán megváltozik kicsit a véleményük, ha megnézik a Mandineren is látható videót arról a lenti papról, aki vicces megjegyzésekkel és hatalmas átéléssel mutatta meg a gyerekeknek, mit és hogyan lehet csinálni egy gördeszkával.

Zoli atya, a videón szereplő pap a Youtube-on szereplő kommentek alapján egyébként már tíz évvel ezelőtt is megcsillantotta gördeszka-tudását, nagy focista, ráadásul kézen és gólyalábon is tud járni - volt, aki egyenesen azt állította, hogy ez mind semmi ahhoz képest, ahogy kézen állva lesétál a lépcsőn. A videót két napja töltötték fel és már 3700-an nézték meg - a magunk részéről nagy karriert jósolunk az atyának, ámen!
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép