Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Ilona napja
5 felhasználó online
0 tag, 5 vendégKépek a galériából

Rubens: Királyok imádása
Gondjaitok kerüljenek  (A)
A történelmi egyházak vezetőivel találkozott az egyházügyi államtitkár
2010-08-26 Forrás: Magyar Kurír
Szászfalvi László, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára 2010. augusztus 25-én fogadta hivatalában Erdő Péter bíborost, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnökét, Bölcskei Gusztáv püspököt, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnökét, Ittzés Jánost, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspökét, valamint Feldmájer Pétert, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökét.
A megbeszélésre a magyar társadalom érdekében végzett közös munka előremozdításának szándékával, a partnerség szellemében került sor.

A találkozón a részt vevő felek egyetértettek abban, hogy komoly elmozdulás történt az állam és egyházak közötti bizalom helyreállítása terén, valamint hangsúlyozták a kapcsolatok stabilizálásának és kiszámíthatóságának fontosságát.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép