Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Menyhért, Mirjam napja
6 felhasználó online
0 tag, 6 vendégKépek a galériából

Karácsony
Mária ábrázolás
Díszpolgári címet kapott Kiss-Rigó László
2010-08-27 Forrás: Magyar Kurír
A legmagasabb helyi elismerést, "Kübekháza díszpolgára" címet adományozott az oktatásügyben és a keresztény értékek ápolása terén kifejtett kiemelkedő tevékenységéért Kiss-Rigó László szeged–csanádi püspöknek a falu önkormányzata. Az elismerő oklevelet és az azzal járó arany pecsétgyűrűt szombat délután több száz meghívott és érdeklődő előtt adta át Molnár Róbert polgármester.
Kiss-Rigó László megyéspüspök 2010 tavaszán alapított a Szeged melletti településen iskolát, miután azt az önkormányzat két évvel ezelőtt az elégtelen állami normatív támogatás miatt bezárni kényszerült.

Az egyházi és önkormányzati összefogás keretében felújított Reménysugár Katolikus Általános Iskola ünnepélyes átadásán a püspökön kívül Barabás Hunorné, a Szent Gellért Katolikus Iskolai Főhatóság igazgatónője is kitüntetésben részesült. Őt Kübekháza tiszteletbeli polgárává fogadta a falu polgármestere, helyi iskolamentésben részt vállalt tevékenysége elismeréseként.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép