Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Izsó napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

I. János Pál
Szent Krisztina vértanúnő
Biros Péter lett Európa legjobb vízilabdázója
2008-11-27 Forrás: Magyar Nemzet Online
Biros Péter lett Európa legjobb vízilabdázója 2008-ban – közölte szerdán a Budapesten készülő LEN Magazine még nyomdában levő, legfrissebb számára hivatkozva a magyar férfiválogatott hivatalos honlapja, a Vlv.hu.
A háromszoros olimpiai bajnok pólós a kontinentális szövetség (LEN) tagországainak szavazatai alapján elsöprő fölénnyel végzett az élen a szerb Vladimir Vujasinovics és a montenegrói Nikola Janovics előtt. Kemény Dénes legénységének húzóembere a nyári, malagai Európa-bajnokságon a rendezvényre akkreditált újságírók szavazatai alapján a torna legértékesebb játékosa (MVP) lett. Ugyancsak elismerték a pekingi ötkarikás játékokon nyújtott teljesítményét: Varga Dániellel együtt beválasztották az olimpia All Star-csapatába.

A LEN tavaly voksoltatott először, akkor a horvát Miho Boskovics nyert, legjobb magyarként Kásás Tamás harmadik lett. A honlap értesülése szerint a női vízilabdázóknál az idén Valkai Ágnest csak az a holland Danielle de Bruijn előzte meg, aki a pekingi olimpia döntőjében hét gólt lőtt az amerikaiaknak. „Természetesen ez a siker mit sem érne, ha nem nyertünk volna aranyérmet Pekingben. Így szinte hab a tortán. Nagyon jó érzés, hogy elismerik ezzel is az erőfeszítéseket, nemcsak az enyémet, hanem a csapatét, hiszen ez a siker is közös, nélkülük nem ment volna” – nyilatkozta Biros Péter, a ZF-Eger kiválósága.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép