Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Sámuel, Hajna napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

Szent Jobb
Mert
Ismét milliókat adtak a győriek a VIII. Szeretet Napon
2010-09-29 Forrás: Magyar Kurír
A Győri Püspökség hagyományos tavaszi jótékonysági rendezvénye adományait szeptember 28-án nyújtotta át Pápai Lajos püspök Böjte Csaba ferences szerzetesnek. Az erdélyi szegény sorsú és árva gyerekek megsegítésére létrejött rendezvény ismét eredményes volt: az adakozásnak köszönhetően 3 millió 603 ezer 324 forint gyűlt össze. A Szeretet Napok az elmúlt nyolc év alatt több mint 36 millió forinttal tudtak hozzájárulni Böjte Csaba missziójához.
A fercences szerzetes az admány átvételekor köszönetet mondott mindenkinek.

Elmondta, a támogatást a szovátai otthon befejezésére szánják. Ezzel a szovátai házzal már a második otthon épült meg győri segítséggel.

Az elsőt, a kovásznai Apor Vilmos otthont Pápai Lajos megyéspüspök is meglátogatta. Az a nemzet, mely felkarolja a gyerekek ügyét, reményt mutat mindenki számára, hiszen a gyermek a jövőbe vetett hit és bizalom záloga – fogalmazott Böjte Csaba.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép