Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Vilhelmina napja
5 felhasználó online
0 tag, 5 vendégKépek a galériából

Angyalka galambbal (A)
Topor Márta  Elképesztő méretek
A kalocsai börtönbe látogatott Böjte Csaba, hogy átvegye a lakók felajánlásait
2010-10-04 Forrás: Magyar Kurír
2010. október másodikán a Kalocsai Fegyház és Börtön meghívására az intézetbe látogatott Böjte Csaba ferences szerzetes, a dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője. Az esemény aktualitását az intézetben működő Bárka missziós közösségbe járó fogvatartott nők segítő szándéka és hite tette lehetővé. A missziós fogvatartottak két éve szinte minden héten tervezték, rajzolták, varrták azt a nyolcvan gobelin díszítésű párnát, mely a felajánlás részét képezte.
A szombati délelőtt istentisztelettel kezdődött, melyet Csaba testvér celebrált, zenei aláfestésként pedig a Role nevű csíkszerdai zenekar játszott.

A mise után a fogvatartottak átadták ajándékaikat, melyekkel olyan gyerekeken szeretnének segíteni, akik valamilyen okból nem élhetnek igazi családban.

Az intézetben tervezik, hogy amennyiben lesz lehetőségük rá, ismét alkalmat teremtenek egy közös imádkozásra – tájékoztatta a Magyar Kurírt a Kalocsai Fegyház és Börtön.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép