Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Friderika napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Könny és sóhaj
Madonna és a gyermek
A következő héten ismét felfelé indulhat el a benzin ára?
2008-11-30 Forrás: Magyar Nemzet Online
Szombaton tartja értekezletét az OPEC, ahol a termelés csökkentéséről is dönthetnek, ezzel elősegítve a termelők számára kedvezőbb drágább olajat és üzemanyagárat.
Pénteken a nap nagy részében esett az olaj ára, a kereskedés leállítása előtt nemsokkal azonban sokat drágult a kőolaj – írja a napi.hu. A kereskedés leállítása előtti percekben a kőolaj árvesztesége Londonban és New Yorkban is még jóval egy dollár feletti volt. Ekkor azonban olyan kijelentések láttak napvilágot, hogy az általános várakozásokkal ellentétben az OPEC szombati rendkívüli értekezletén esetleg mégis a termelés csökkentéséről dönthetnek. Addig a piacok azt várták, hogy a kairói megbeszélésen nem változtatnak a termelési szinten, amit majd a decemberi ülésen csökkentenek.

Az Intercontinental Exchange (ICE) londoni IPE-jegyzésében az északi-tengeri Brent januári lejárata 36 cent emelkedéssel 53,49 dolláron fejezte be a napot. A New York-i árupiacon (NYMEX) a nyugati féltekén irányadó West Texas Intermediate (WTI) amerikai könnyűolajfajta januári jegyzése 1 centtel 54,43 dollárra mérséklődött. A termékárak közül egyébként a benziné több mint 10 szátalékot korrigált felfelé, így bár a dollár gyengült a forinthoz képest, könnyen elképzelhető, hogy a jövő héten ismét drágább lesz a benzin.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép