Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Lajos, Patrícia napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

Szent András
Topor Márta:  A kolostor kertje
Megkezdte adását a Mária Rádió Veszprémben
2011-05-10 Forrás: Magyar Kurír
Veszprémben és környékén is hallható a Mária Rádió adása az FM 95.1-es frekvencián. A Mária Rádió 24 órás műsorfolyama mellé napi négyórás regionális adás készül, amely Veszprémben és térségében is fogható minden nap délután négy és este nyolc között. Május 7-én, szombaton délelőtt 9 órakor Márfi Gyula érsek kérte Isten áldását a helyi stúdióra és ott készülő műsorra. Ezt követően veszprémi indulásért bemutatandó hálaadó szentmisét, a Mária Rádió élő adásban közvetítette.
A Föld közel 60 államában 35 nyelven sugárzó Mária rádiók nemcsak küldetésük, de családközösségük miatt is egyedülálló médiumok.

Küldetésük ismeretterjesztés és tájékoztatás, a népek társadalmi és kulturális fejlődésének támogatása, s az emberközpontú programok fejlesztése, terjesztése.

Magyar nyelvű Mária Rádió három országban működik:

Magyarországon, Romániában és Szerbiában.

A veszprémi hazánkban a rádió 18. frekvenciája.

A rádió kizárólag önkéntesek munkájára épül, nem értékesít hirdetési felületet, csak adományokból tartja el magát, nem célja a nyereségszerzés – írja az adó közleménye.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép