Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Sámuel, Hajna napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

Topor Márta: Szt. Pál bazilika mennyezete
Szent Miklós
Családi kaleidoszkóp – a Nemzeti Erőforrás Minisztérium fotópályázata
2011-05-18 Forrás: Magyar Kurír
Küldje be családja legszebb pillanatát megörökítő fotóját, amelyből kiderül: család nélkül lehet élni, de nem érdemes! - Állítsuk össze az európai családok közös fotóalbumát! Mutassuk be az európai családok sokszínűségét, hogy kiderüljön: a család a legnagyobb érték, éljünk bárhol Európában! – a Nemzeti Erőforrás Minisztérium pályázati felhívása:
Olyan privát pillanatokat, megörökített élményeket várunk, amelyeket a családok hajlandóak megosztani a szélesebb közvéleménnyel is, hogy mindenki lássa: a család a legfőbb boldogság forrása.

A pályázatra megküldött családi emlékképekhez egymondatos képaláírást is várunk (ami lehet egy üzenet a még családalapítás előtt álló fiataloknak, esetleg hogy mikor, hol és milyen alkalomból készült a felvétel, miért ez a legszebb pillanat számukra).

A fekete-fehér vagy színes képeket elektronikusan, nagy felbontásban várjuk jpg, pdf vagy tif formátumban a sajtofoosztaly[kukac]nefmi.gov.hu címre 2011. május 31-ig.

Az értékeléshez a megfelelő méret a min. 2000 x 3000 pixel, 1,5 Mb. A zsűrizést követően a nyertes képeket a publikáláshoz szükséges nagyobb méretben is bekérjük. Egy pályázó legfeljebb három fotóval nevezhet.

A Családi Kaleidoszkóp előzsűrizett képei a www.kormany.hu kormányzati portálra is felkerülnek majd, ahol szavazni lehet a legmeghittebb pillanatot megörökítő képekre.

A beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki. A legtöbb szavazatot kapott képeket díjazzuk és a nagyközönségnek is bemutatjuk.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép