Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Luca, Otília napja
1 felhasználó online
0 tag, 1 vendégKépek a galériából

Temető kert  sgy.
Szent Placid szerzetes
Elkezdődött az Európai Egyházközségek XXVI. Kollokviuma - Beszédek
2011-07-20 Forrás: Magyar Kurír
A vasárnap esti Szent Liturgiával kezdetét vette az Európai Egyházközségek XXVI. Kollokviuma. A liturgiában Kocsis Fülöp hajdúdorogi megyéspüspök köszöntötte a 16 országból érkező, közel 150 megjelent vendéget. A közös imádságot követően Josep Taberner Vilar az Európai Egyházközségek társelnöke köszöntötte a megjelenteket. Beszédet mondott még Dr. Fedor Tibor, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Egyházi Kapcsolattartási és Együttműködési Főosztályának vezetője, aki beszédében kiemelte: el kell kezdeni cselekedni, mert ez is egy reménység, amelynek erős alapja van.
Az összegyűltek 2011. július 17-től 22-ig Nyíregyházán Az egyházközségek a reménység hordozói. „Legyetek készen mindenkor számot adni mindenkinek, aki számon kéri tőletek a bennetek élő reménységet!” (1 Peter 3,15) mottó szellemében cserélnek tapasztalatot, s ismerik meg hazánk ezen szegletét.

Az elhangzott beszédeket itt olvashatják el.


http://www.gorogkatolikus.hu/?muv=hir&hir_id=1233
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép