Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Tekla, Líviusz napja
1 felhasználó online
0 tag, 1 vendégKépek a galériából

Topor Márta:  Kert és kerengő
Mezeivirág
Együttműködési megállapodást kötött a magyar és a román médiahatóság
2008-12-13 Forrás: Felvidék.ma
Együttműködési megállapodást kötött a magyar és a román médiahatóság. Az egyik cél, hogy azok a csatornák se bújhassanak ki a szabályozás alól, akik bármilyen okból más országba teszik át székhelyüket, miközben eredeti közönségüknek sugároznak. Az együttműködés iránt a cseh és a szlovák médiahatóság is érdeklődik.
Eltérőek a szabályok az unióban . Egyik országban már este 8-tól vetíthető az a film, ami másutt csak tíztől, és korhátárt illetően sincs egységes rendelkezés. A gazdasági okok mellett ezért is vándorolnak egyes televíziók. Nemcsak a kiskorúak védelme, hanem például a választási kampánycsend szabályainak betarttatása is célja a megállapodásnak. Majtényi László az ORTT elnöke elmondta: azt gondolja némely műsorszolgáltató, hogy láthatatlanná válik azáltal, hogy a telephelye van A országban, de ő valójában nem A ország közönségének ad műsort, hanem B országnak.

Ne hagyd, hogy a televízió nevelje fel a gyerekeket - erről szól a román és a magyar médiahatóság első közös programja. A román kollégák reklámfilmkampányt is indítottak a kiskorúak védelmében.Rasvan Popescu a Nemzeti Audiovizuális Tanács elnöke elmondta: már nem elegendő csak birságolni a csatornákat, a kiskorúak védelmében minden lehetséges fórumon ki kell állni.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép