Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Angelika napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Várva  si.
Borromei Szent Károly
Angyali Csomagküldő Szolgálat
2011-10-25 Forrás: Magyar Kurír
A Nagycsaládosok Országos Egyesülete az eddigi sikereken felbuzdulva idén ötödik alkalommal indítja útjára karácsonyi akcióját, az Angyali Csomagküldő Szolgálatot. A NOE akciója sikeres, és sok rászoruló családot örvendeztet meg évről évre, bár a gazdásági válság itt is érezteti hatását. Tavaly kevesebb angyal vállalkozott csomagküldésre, mint az előző években, de az egyesület bízik benne, hogy ismét sokan jelentkeznek névtelen angyalnak.
Sajnos idén sem csökkent azon családok száma, akik a karácsonyt fűtött szoba, ünnepi világítás, karácsonyi vacsora, díszített fa és ajándékok nélkül ülik meg. Az ACSSZ arra hivatott, hogy a „sok kicsi sokra megy”, és „mindenki tehet valamit a világ szebbé, jobbá tételéért” elvén megpróbálják ezeknek a családoknak igazán ünneppé tenni a karácsonyt.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületéhez egész évben folyamatosan érkeznek segítségkérő levelek, melyek száma karácsony közeledtével drasztikusan megnövekszik. Sok család nem is mer az ünnepi díszítésre, ajándékokra gondolni, hiszen a mindennapi étkezés és a meleg ruha sem megoldott számukra.

A szervezők olyan jólelkű családokat, gyerekeket, embereket keresnek, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy-egy család karácsonyi megajándékozását. A tapasztalat azt mutatja, hogy a családok leginkább tartós élelmiszernek, édességnek, játéknak, könyvnek, meleg ruhának örülnek.

Az angyalok jelentkezését a noe@noe.hu e-mail címre várjuk.

Az ajándékcsomagok értékének nincsen alsó vagy felső határa; bármi kerülhet bele, amivel örömöt okozhatnak egy gyermeknek, egy családnak. A tapasztalatok alapján azt javasolják a szervezől, hogy a csomagot a NOE (1056 Budapest, Március 15. tér 8.) nevében adják fel. A postaköltség is a felajánlás része, sajnos a NOE nem tudja vállalni ezt a költséget. Az ajándékok személyes átadására is van mód.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép