Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Jácint napja
1 felhasználó online
0 tag, 1 vendégKépek a galériából

Szökőkút napsütésben
Áldott Karácsonyt
Erdő Péter bíborost díszdoktorrá avatták a Navarrai Egyetemen
2011-10-28 Forrás: Magyar Kurír
A Spanyolországhoz tartozó Navarra tartomány székhelyén, Pamplonában csütörtökön, október 27-én díszdoktorrá avatták Erdő Péter bíboros prímást, esztergom–budapesti érseket. Az eseményről a Diario de Navarra című napilap az Europa Press hírügynökség tudósítása alapján számolt be.
A Navarrai Egyetem dísztermében tartott ceremónián a tudósítás szerint a helyi egyházi és kormányzat vezető személyiségein – többek között Francisco Pérezen, Pamplona érsekén és a polgármesteren, Álvaro Mirandán – kívül több mint 450 tisztelő és érdeklődő jelent meg az oklevelek ünnepélyes átadásán. A napilap a kitüntetett méltatásában hangsúlyozta, hogy az egyetem a szakmai életút és tudományos tevékenység elismeréséért adományozta a díszdoktori címet.

A Navarrai Egyetemet 1952-ben alapították Pamplonában (Spanyolország). Jelenleg húsz kara van, és a campuson található az egyetemi klinika is. Az egyetemhez kapcsolódik az IESE (Instituto de Estudios Superiores de la Empresa) Business School, barcelonai székhellyel.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép