Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Tekla, Líviusz napja
6 felhasználó online
0 tag, 6 vendégKépek a galériából

oltár
Könnyező Szűz Mária
Felhős hét ígérkezik
Erősen felhős, borult időre számíthatunk, délután keleten és délkeleten több napsütéssel. Nyugaton gyenge esőre várható. A légmozgás északkeleten gyenge, másutt mérsékelt lesz, délen erősebb széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb hőmérséklet 5 és 10 °C között alakul.
Az éjszaka folyamán hazánkat vastagabb felhőréteg éli el, ezért kedd reggelre mindenütt megnövekszik a felhőréteg és beborul az idő, elszórtan eső alakulhat ki a Dunántúlon. A hőmérséklet 1 és 5 °C közé süllyed, északkeleten gyenge fagy lehet. Gyenge vagy mérsékelt délkeleti szél lesz. Délután is borult lesz az égbolt, főleg a Dunántúlon várható kisebb eső, de jelentősebb csapadék nem lesz. A hőmérő higanyszála 4 és 9 °C közé emelkedik. Északkeleten a keleti, délkeleti szél gyenge, más területeken mérsékelt lesz.

Kedd: Borult égbolt, estétől nyugaton jelentősebb esővel.
Szerda: Borult égbolt, jelentősebb esővel keleten.
Csütörtök: Borult idő, helyenként esővel.
Péntek: Főként borult idő, elszórtan esővel.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép