Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Friderika napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

XII. Leó
Antonio de Pereda: Krisztus, a fájdalmak férfia
Világhálón a Váci Egyházmegyei Könyvtár
2012-07-21 Forrás: Magyar Kurír
Július 16-án, Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén Beer Miklós megyéspüspök elindította a Váci Egyházmegyei Könyvtár önálló honlapját. Hiszem, hogy az Úristen ránk bízta mindazt, amit Könyvtárunk megőrzött történelmünk sok-sok megpróbáltatása között, és ami egyáltalán megmaradt. Hiszem, hogy az Úristen bízik bennünk, hogy jó gazdái leszünk a ránk bízott értékeknek, olyan gazda, aki kincseiből előhoz újat és régit egyaránt. - Váci Egyházmegyei Könyvtár önálló honlapját.
A most induló honlapunkkal mi is szeretnénk felkínálni kincseinket, féltve őrzött drága könyveinket - e szavakkal indította útjára Dr. Beer Miklós megyéspüspök 2012. július 16-án, Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén a Váci Egyházmegyei Könyvtár önálló honlapját.

A püspök hozzátette: a számítástechnika robbanásszerű fejlődésének pozitív hozadéka, hogy létrejöttek olyan infokommunikációs technológiák, melyek megkönnyítik ezt a munkát. Ilyen eszköz az internet is. A egyházmegyei könyvtár honlapja, azzal a céllal készült, hogy felhívja a figyelmet az itt őrzött kulturális örökségre, információt adjon a könyvtárról és annak szolgáltatásairól, a könyvtárban őrzött szellemi kincsek elérhetővé tételével segítséget nyújtson az egyházmegye papságának, híveinek és nem utolsósorban lehetőséget biztosítson a tudományos igényű- és az informális ismeretek megszerzésére egyaránt.

A honlappal kapcsolatos észrevételeket a könyvtár honlapján található üzenet gombra kattintva, illetve a vendégkönyvbe írva juttathatják el a könyvtár munkatársaihoz.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép