Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Luca, Otília napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

XVI. Benedek
Íme
Felújítják az evangélikus általános iskolát Nyíregyházán
2012-08-03 Forrás: Evangélikus.hu
Felújítják a nyílászárókat, korszerűsítik a fűtést, és kicserélik a lámpatesteket az Evangélikus Általános Iskolában. A műemléki épület energetikai felújítása több mint 110 millió forintból, az Európai Unió támogatásával valósulhat meg. A korszerűsítéssel az intézmény legalább harminc százalékos energetikai megtakarítást vár.
Tavaly falak vízszigetelését, és az épület homlokzatának részleges felújítását végezték el. Idén áprilisban pedig elkezdték az épület energetikai rekonstrukcióját.

Az 1893-ban épült műemléken a földszinti aula, és az emeleti díszterem hatalmas ablakait és ajtóit restaurátorok állítják helyre, de a többi nyílászárót is kicserélik.

Modernizálják a fűtést, egy új gázkazánt helyeznek el a főépület alatt, felújítják az elektromos vezetékeket, szigetelik a padlásfödémet, és csaknem 360 lámpatestet cserélnek ki.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép