Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Luca, Otília napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Adventi gyertya
Ádám és Éva
Búcsúleveleket is hagyott – Megmagyarázhatatlan öngyilkosság Sepsiszentgyörgyön
2012-11-13 Forrás: Erdély.ma
Tegnap 2012.11.8.-án kora reggel egy szomszéd értesítette a rendőrséget, hogy a megyeszékhelyi Múzsák sétányon lévő tömbházak egyikéből, a tizedik emeletről zuhant a mélybe egy fiatalember. A helyszínen kiderült, hogy a Székely Mikó Kollégium történelemtanára, a 33 éves Kósa Apor önkezűleg vetett véget életének.
Kósa Apor szüleivel lakott. A rendőrség tudomása szerint a szülők még nem ébredtek fel, amikor gyermekük a mélybe vetette magát. A helyszínelők két búcsúlevelet is találtak a lakásban, de egyik tartalma sem magyarázza meg a fiatalember tettét.

A román nyelvű levélben Kósa mindenkitől bocsánatot kért, és hangsúlyozta, a saját akaratából lett öngyilkos, alkohol és drogok segítsége nélkül. A magyar nyelvű levelet szüleinek címezte, ám ebben csupán arra kéri őket, hogy hozzák haza az iskolából a laptopját, illetve azon bankok neveit sorolta fel, ahol számlája volt. Az elhunyt testén nem találtak erőszakra utaló nyomokat, nem merült fel idegenkezűség gyanúja – derült ki a rendőrség tájékoztatójából.

A fiatalember tette előtt kollegái, tanítványai, barátai is elképedve állnak.

– Kiváló szakember, pedagógus, jó kedélyű kolléga volt, mindenki szerette. Szerdán délután még tervekről beszélgettünk vele. Elképzelhetetlen, mi történhetett – nyilatkozta megdöbbenve Kondor Ágota iskolaigazgató.

Kósa Apor hamarosan szolgálati lakást kapott volna, a diáktanács és a Kárpát-medencei program koordinátor tanára volt, rengeteg kirándulást, közösségi programot szervezett, az őrkői Néri Szent Fülöp-iskolában is tanított.


Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép