Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Sámuel, Hajna napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

magyarországi látogatás
Útmenti feszület
Jótékonysági estet rendeztek az autistákért
2012-11-14 Forrás: Magyar Kurír
A Mátrai Erőmű Zrt. hölgydolgozóinak szervezete, a Mert Nők nagyszabású jótékonysági estet szervezett november 11-én Gyöngyösön a ferencesek által fenntartott Autista Segítő Központ (ASK) javára. Az előadás színvonalas, tiszta, őszinte és szeretetteljes volt. Minden fellépő – gyerek, felnőtt, együttes – valamilyen módon kötődik a vállalathoz. A gyerekek őszinte szereplése, a felnőttek kedves humora megmosolyogtatta az emberi lelkeket.
Az erőmű dolgozói régóta kiemelt figyelemmel kísérik az ASK-t, mindig segítik, támogatják. Közel ötszázan vettek részt a mostani eseményen.

Az összegyűjtött mintegy másfél millió forintot az ASK-hoz tartozó Karácsondi Lakóotthonnak ajánlották fel; és tévékészüléket és hűtőt is adományoztak, gondosan beszerelve, beüzemelve, beállított antennával.

Az ASK-n kívül a gyöngyösi ferencesek más kezdeményezéseit is régóta támogatják. Nekik köszönhetően például már összegyűlt a pénz a hajléktalanok idei karácsonyi vacsorájához is.

Az est során Szabó József ferences házfőnök, az ASK lelki igazgatója hálás szívvel mondott köszönetet az erőmű dolgozóinak nagylelkűségükért, példás összefogásukért.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép