Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Szilárda napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Feszület
Fentről lefelé
Az egész embert kell nevelni
2013-01-11 Forrás: Magyar Kurír
Az egész ember nevelése címmel jelent meg Pem László 35 éves oktató-nevelő és tudományos tevékenységét összefoglaló könyv. Az élet minden területére kiterjedő mű a nevelés kézikönyve. Pem László legújabb könyve olyan nagyszabású munka, mely összefoglalja a szerző 35 éves oktató-nevelő és tudományos tevékenységét, különös tekintettel az új-, illetve újra evangelizációra, valamint a hit évére.
A szakkönyv az Egyház tanításának szellemében, az alapvető és általános pedagógiai elvekkel és gyakorlattal összhangban íródott, amely az élet minden területére kiterjedő egységes nevelés kézikönyve is – fogalmaz méltatásában Molnár János püspöki titkár.

Ismerete nagyon időszerű, midőn a kötelező hit és erkölcstant bevezetik a magyar iskolákban. Nemcsak a paptestvéreknek, hittanároknak, hanem minden szakszerű és igényes neveléssel foglalkozó testvérünknek ajánlom – írja Molnár János.

A könyv megvásárolható a szerzőnél, a GYHF szombathelyi hittanár szakán. Szombathely, Szily János utca 3.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép